Belangrijkste redenen om een ​​gebruikte fiets te RideWrap.


We zijn er allemaal geweest, het is nieuwe fietsdag en je wilt versnipperen. Stel je de inaugurele shred uit omdat je nog geen framebescherming hebt geïnstalleerd? Waarschijnlijk niet. Maar dan gebeurt het. Je stapt uit bij je eerste rit en je laat de fiets vallen. Misschien kantelt de fiets gewoon terwijl hij op een boom leunt, of misschien is het een klap op hoge snelheid. Zodra je je realiseert dat alles in orde is, is het tijd om je fiets op te halen en de schade te beoordelen.

Of misschien heb je een gebruikte fiets gekocht die nog nooit is ingepakt.

Hoe dan ook, je vraagt ​​je af:

is het de moeite waard om een ​​fiets te wrappen die al is bereden?

Het installeren van framebescherming is de norm geworden als het gaat om de aankoop van een nieuwe fiets. Veel mensen krijgen een nieuwe fiets en wikkelen deze onmiddellijk zelf in. Of ze laten het inpakken door hun plaatselijke fietsenwinkel. Sommigen van ons (de meesten van ons) willen echter zo snel mogelijk naar buiten en op die nieuwe fiets rijden. Hoewel we onze fietsen willen beschermen, wordt het stoke-niveau te hoog en rijden we voordat we de kans krijgen om onze fietsen in te pakken. We zijn tenslotte mensen en we houden van fietsen.

We zien het de hele tijd gebeuren en maken ons er zelf ook schuldig aan. We stellen het installeren van framebescherming uit omdat we liever rijden. Hoewel het de moeite waard is voor de goede tijden en de lach die gepaard gaat met het versnipperen van paden met vrienden, eindigen onze fietsen uiteindelijk met een hoop krassen, wervelingen en verfschilfers.


Nu komt de vraag: moet ik überhaupt de moeite nemen om mijn fiets te wrappen? Mijn verfbeurt is al beschadigd, ik heb vuil in de hoeken en gaten van mijn frame en mijn fiets ziet er al kapot uit? Is het de tijd en moeite waard om mijn fiets grondig schoon te maken? Is de tijd die het kost om een ​​wrap op een reeds beschadigd frame te installeren mijn tijd waard?

Het antwoord op deze vragen is eenvoudig. Ja, ik moet mijn gebruikte fiets wrappen, en nee, het is geen verspilling van tijd en moeite. De beschermende film van RideWrap zal het uiterlijk van die swirls verminderen tot een bijna onbeschadigd uiterlijk. En het beschermt uw fiets tegen toekomstige schade.

Laten we eens kijken naar twee voorbeelden van fietsen die al zijn bereden. De eerste is een Santa Cruz Stigmata. Het heeft een glanzende afwerking en heeft licht grind zien rijden met een frametas. De tweede is een Specialized Stumpjumper Evo die 9 maanden hard is gereden.

Sample Headline


De beslissing om zijn frame in te pakken werd beïnvloed door het vooruitzicht om de fabrieksglans van het frame te herstellen. Evenals het feit dat ze in de toekomst tijd kunnen besparen bij het schoonmaken van hun rit. De lage oppervlakte-energie van de beschermende film voorkomt dat vuil, modder en water aan het frame blijven kleven.

Hier zijn een paar redenen waarom je van deze fouten zou moeten leren en je rit ongeacht de toestand zou moeten afsluiten. De nieuwe wrap beschermt je fiets tegen toekomstige schade en verlengt de levensduur. Of je nu aan het mountainbiken of grinden bent, het gebruik van framebescherming zorgt voor gemoedsrust. Hierdoor kun je optimaal op je droomfiets rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen of beschadigingen tijdens het fietsen.