Ride Wrap


Je behandelt je fiets niet als een auto. Dus waarom zou u beschermende filmproducten gebruiken die zijn ontworpen voor autotoepassingen?

Introductie van RideWrap Fietsbeschermfolie. Ontworpen, ontwikkeld en ontwikkeld door rijders voor rijders.

Alle RideWrap fietsframe Protection kits die beschikbaar zijn worden op maat gesneden voor je fietsframe. Fietsframes en vorken hebben complexe rondingen en worden blootgesteld aan omstandigheden die de meeste auto's nooit tegenkomen.

Dus waar bestaat fietsbeschermfolie uit?


ZELF-HEALENDE & HYDROFOBISCHE DEKLAAG

De toplaag is de eerste verdedigingslinie op het pad. De superhydrofobe eigenschappen van de topcoat stoten vlekken af, laten modder los, versnellen de reiniging en behouden dat 'net geïnstalleerde' uiterlijk. Wanneer warmte wordt toegepast, zorgen de zelfherstellende eigenschappen van onze elastomere polyurethaan topcoat ervoor dat swirls en lichte krassen verdwijnen.

TPU DUURZAAMHEIDSSTRUCTUUR

De kern van onze film is een slag- en slijtvaste thermoplastische urethaan (TPU) structuur. De structuur is ontworpen om de krachten van steenslagen, boomstronken, crashes en andere schokken die je fiets tegenkomt te verspreiden. Deze structuur is verantwoordelijk voor het beschermen van uw fiets tegen schade.

ACRYL LIJMLAAG

De film maakt gebruik van een hoogwaardige acrylkleeflaag als basis. Deze laag is speciaal ontwikkeld om delaminatie te weerstaan ​​en de randen op hun plaats te houden. Wanneer het tijd is om te vervangen of te verwijderen, laat de lijm los alsof hij er nooit was geweest.


Wat betekent dit voor berijders ?

Verbeterde slag- en slijtvastheid

Ontworpen om het misbruik op te vangen, zodat uw fiets dat niet hoeft te doen. Betere bescherming tegen spoorresten, shuttle-slijtage, reisschade en talenttekorten.

Geoptimaliseerde dikte

Dikker gemaakt voor betere bescherming met behoud van installatiegemak. Met een meetbare dikte van 9mm zijn onze films toonaangevend in de industrie op het gebied van bescherming.

Uitzonderlijke helderheid en afwerking

Onzichtbare en gladde afwerking die rit na rit meegaat. Verkrijgbaar in zowel mat als glanzend. Onze nieuwe matte film is nu meer mat en is geoptimaliseerd om te passen bij meer matte fabrieksafwerkingen.


Zelfgenezend vermogen

Laat elke dag voelen als een nieuwe fietsdag. Wervelingen en lichte krassen verdwijnen wanneer zachte warmte wordt toegepast.

Superhydrofoob

Water- en modderafvoerende eigenschappen houden je fiets tijdens de rit schoner en maken het gemakkelijk schoon te maken en de fabriekslook van een fiets te behouden.


Vlekbestendig

Houd uw fiets er fris uit. Film blijft helder, schoon en glad bij blootstelling aan vuil, verontreinigingen en verwaarlozing.

Verbeterde hechting

Fietsspecifieke lijm klampt zich vast aan de complexe rondingen van een fietsframe en vork, vergrendelt de randen en hecht langer terwijl ze verwijderbaar blijft.

Gegarandeerd

10 jaar garantie tegen vergeling en barsten.

Glanzend of matt ?

Matt of Glanzend ? Hoe wassen? Prijs Kan ik een gebruikte fiets wrappen?